Защо ние сме водещ водопроводчик в Шумен по време на COVID

Защо ние сме водещ водопроводчик в Шумен по време на COVID

Vikshumen.com е лидер в своя подход за работа в новия свят на COVID и е проактивен в своя подход към „Бизнес като необичаен“.

Ние сме членове както на Асоциацията на майсторите водопроводчици, така и на Асоциацията на майсторите строители. И двете асоциации ни предоставят редовни актуализации за COVID-19 за всякакви промени в указанията на индустрията, като най-новата е използването на маски за лице на работното място. Това ни позволява бързо да комбинираме насоките на водопроводната индустрия с протоколите и насоките на държавното правителство, за да останем в челните редици на очакванията и промените на общността, когато възникват в непрекъснато променящия се свят на COVID-19.

Продължаваме да предоставяме професионални водопроводни услуги през тези необичайни времена, като здравето, безопасността и благосъстоянието на нашите клиенти, хора и общност са наш приоритет номер едно. В този блог споделяме какво ни прави водещи водопроводчици в Шумен, безопасни за COVID.

Как общуваме с нашия екип?

За да бъдете най-добрите водопроводчици в Шумен по всяко време, а какво остава по време на пандемия, са необходими отворени линии за комуникация, предоставящи ясна и кратка информация на всички заинтересовани страни. Във vikshumen.com правим това редовно по няколко безопасни за COVID начина.

 • Срещите ни се провеждат по безопасен за COVID начин, независимо дали това е лично чрез прилагане на социално дистанциране или чрез видео съобщения
 • Нашите мениджъри са винаги на разположение за лични разговори.

Как работят нашите опитни водопроводчици?

Vikshumen.com промени начина, по който работи от началото на пандемията, за да минимизира риска.

 • Сега имаме само един член на административния екип в офиса по всяко време, а други работят дистанционно.
 • Нашите двама оперативни мениджъри поддържат социално дистанциране, като работят от два отделни офиса и дистанционно, когато могат.
 • Нашият експертен водопроводен екип ограничава необходимостта от посещение на нашия офис и фабрика, като започва и завършва от дома, когато е възможно, и ограничава броя на посещенията в нашата фабрика.
 • Оперативните и административните екипи също имат отделна входна врата към нашата фабрика и офис.
 • Всяка водопроводна работа, която извършваме и изисква няколко водопроводчици, ние предоставяме отделни превозни средства за всеки водопроводчик или чирак
 • Vikshumen.com има план за действие за безопасност срещу COVID-19 с контролен списък, който следваме, когато работим по домовете и обектите на всички наши клиенти.
мерки за безопасност от водещ водопроводчик в Шумен и околността
Защо ние сме водещ водопроводчик в Шумен по време на COVID 3

Какво ще забележите, когато пристигнем?

Нашият водопроводчик ще ви зададе поредица от въпроси, когато пристигнат във вашия дом или бизнес за тяхна собствена безопасност и знайте, че няма да има ръкостискане.

Видът на необходимите контролни мерки ще зависи от нивото на риск, както и от наличието и пригодността на контролите. Използването на ЛПС (лични предпазни средства) се изисква при определени обстоятелства и типът ЛПС ще бъде както следва, в зависимост от всяка отделна ситуация.

 • Поддържайте физическа дистанция от поне 1,5 метра.
 • Ръкавици
 • Маска за лице
 • Предпазни очила

Също така увеличихме нашите хигиенни практики чрез:

 • Редовно почистване на ръцете със сапун и вода – минимум 20 секунди – или дезинфектант за ръце на алкохолна основа и избягвайте да докосвате лицето си.
 • Винаги измивайте ръцете със сапун и вода преди хранене и след посещение на тоалетната и избягвайте близък контакт с други хора.
 • Покриване на носа и устата при кашляне и кихане и незабавно изхвърляне на използваните кърпички
 • Ако кърпичка не е под ръка, кашляйте или кихайте в горния им ръкав или лакътя

Съобщението от Vikshumen.com е ясно, ние сме тук, за да помогнем и спазваме стриктно всички правителствени указания и вземаме всички необходими предпазни мерки, за да запазим вас, вашето семейство и нашия екип в безопасност.

Как работят нашите водопроводчици, докато работят във вашия дом?

Всички ние практикуваме липса на споделяне на инструменти, редовно почистване на инструменти и редовно миене на ръце. Ако нашите клиенти можеха да им помогнат да осигурят пералня, в която нашите водопроводчици да си измият ръцете, те наистина биха го оценили. Освен това не забравяйте, че водопроводчикът във вашия дом също е подложен на огромно напрежение през тези безпрецедентни времена и прави всичко възможно да не излага себе си или нашите клиенти на риск.

Какво искаме от вас?

 • Ако резервирате водопроводчик да работи в дома ви, уверете се, че следвате и указанията за социално дистанциране на Министерството на здравеопазването, като поддържате социална дистанция от 1,5 метра през цялото време.
 • Ако сте в самоизолация поради скорошно пътуване в чужбина или близък контакт с потвърден случай на коронавирус, не виждайте посетители, включително търговци. Прочетете насоките за самоизолация на Министерството на здравеопазването за повече информация.
 • Ако сте в самоизолация и има спешен проблем с дома ви, който изисква търговец, обадете се на Националната линия за помощ при коронавирус за съвет как да процедирате.

Благодарим ви за разбирането и постоянната подкрепа

Моля, знайте, че имаме предвид вашите най-добри интереси в тези несигурни времена и се стремим да продължим да предоставяме невероятната услуга, с която Vikshumen.com е известна.

Ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че всички наши клиенти и персонал са здрави и в безопасност.

Свържете се с нас

Резервирайте онлайн за всякакви водопроводни нужди чрез формуляра ни за контакт, който ще намерите на всяка страница, тук в сайта ни. Обслужваме с гордост района на Шумен и всички близко населени области вече повече от 10 години, така че се свържете с нас, ако искате да си сътрудничите с опитни и коректни водопроводчици.

4.6/5 - (39 votes)
21 replies
 1. Кристина-Виктория says:

  Защото предлагаме бързо, надеждно и сигурно обслужване на нашите клиенти, изпълняваме всички необходими предпазни мерки и имаме голям опит в отрасъта.

 2. Пъро says:

  Нашият екип от професионални водопроводчици е винаги на разположение за нашите клиенти, гарантирайки им качествено обслужване и бързо решаване на проблемите им. В настоящата ситуация на COVID сме изцяло предпазливи и спазваме всички необходими мерки за безопасност.

 3. Руси says:

  п наличната информация и възможността за комуникация благодарение на интернета революционизираха компютърната наука. Това ни предостави нови предизвикателства и възможности за развитие. Основният принос на интернета е увеличението на достъпността и наличността на данни. Това от своя страна създаде нуждата от създаване на нови методи и техники за съхранение, извличане и анализ на данни. Интернетът също така насърчава сътрудничеството и комуникацията между компютърните учени. Интернет дава възможност на разликите специалисти в областта да споделят работата си с други от същата област и да сътрудничат на проекти независимо от географското си местоположение. Това доприсъствява за споделянето на знания и развитието на нови идеи и методологии в компютърната наука. Има и други големи влияния на интернета, като възхода на електронната търговия и онлайн услугите. Големи компании като Amazon, Google и Facebook промениха начина, по който пазаруваме, търсим информация и се свързваме с другите. Ролята на компютърните учени в създаването на алгоритми и системи, които задвижват тези платформи, както и необходимите мерки за защита на потребителските данни, е от съществено значение. Освен това, интернетът открива нови пътища за научни изследвания и иновации в компютърната наука. Компютърните учени непрекъснато развиват нови технологии, възможни благодарение на интернета, като изкуствен интелект и машинно обучение, киберсигурност и блокчейн технологии. В крайна сметка, разширението на интернета промени компютърната наука в голяма степен и откри нови възможности за развитие и иновации.

 4. Стафидка says:

  годаря на всичките ни сътрудници, които продължават да се ангажират с качественото предоставяне на услуги по време на пандемията. Ние сме горди, че можем да помагаме на хората в Шумен, осигурявайки им надежден и безопасен водоснабдителен систем. Предстои ни още трудности, но сме готови да изправим пред тях с гъвкавост и професионализъм. Вместе ще преминем през това!

 5. Славил says:

  е от решаващо значение за успешната работа на водопроводните услуги в Шумен. Благодарим на целия екип за ангажимента и професионализма им по време на COVID-19. Всички заедно се грижим за надеждността и безопасността на водата, която доставяме на нашите клиенти. Всички сме в това заедно и с гордост можем да кажем, че сме водещи водопроводчици!

 6. Лилана says:

  някога. Ние сме готови да отговорим на всичките трудности и предизвикателства, пред които ни изправя COVID-19. Благодарим на нашия екип за непрекъснатата подкрепа и преданост към работата. Водещи сме в Шумен и ще продължим да извършваме всички наши задължения по най-добрия възможен начин!

 7. Боньо says:

  да се справим с много предизвикателства, но с нашия екип и ангажираност, сме сигурни, че ще запазим мястото си като водещ водопроводчик в Шумен по време на COVID-19!

 8. Юстин says:

  в Шумен по време на COVID-19! Нашата екипа е много отдадена и усърдна, гарантираме, че ще продължим да предлагаме най-добрите водопроводни услуги в града. Благодарим на всички за подкрепата!

 9. Етер says:

  A geothermic energy plant is a power plant that utilizes the natural heat from the Earth’s core to generate electricity.

  The process begins by drilling deep into the Earth’s crust to access hot water or steam trapped in underground reservoirs. This hot water or steam is then used to turn a turbine, which is connected to a generator that produces electricity.

  The geothermic energy plant can be either binary-cycle or flash steam plants. In a binary-cycle plant, the hot water or steam heats a secondary fluid with a lower boiling point, such as isobutane or pentane. The heated secondary fluid vaporizes and turns a turbine, which generates electricity. The vaporized secondary fluid is then cooled and condensed back into a liquid and reused in the cycle.

  In a flash steam plant, the high-pressure steam from the underground reservoir is directly used to turn a turbine. After passing through the turbine, the steam is condensed into water and reinjected back into the reservoir, maintaining the overall geothermal system.

  Geothermic energy plants have several advantages. They produce reliable and consistent electricity since the heat from the Earth’s core is constant. They also have a small environmental footprint, as they produce minimal greenhouse gas emissions compared to fossil fuel power plants. Additionally, geothermic energy is a renewable energy source that is not dependent on weather conditions like solar or wind power.

  However, geothermic energy plants are limited in their locations. They require areas with accessible geothermal reservoirs, which are typically found near tectonic plate boundaries or volcanic regions. Additionally, the drilling and other infrastructure required for geothermic energy plants can be expensive, which limits their widespread adoption.

  Overall, geothermic energy plants are a promising source of clean and renewable electricity, but their feasibility and suitability depend on the geological characteristics of a particular area.

 10. Пагане says:

  важна роля за производството на чиста и устойчива енергия. Те не само помагат за намаляване на емисиите от въглероден диоксид, но също така предлагат стабилност на енергийния сектор по време на кризи като COVID-19. Ние сме горди, че сме водещ водопроводчик в Шумен и помагаме за осигуряване на възможности за чиста енергия в нашата общност.

 11. Мирослав says:

  видно състояние, за да бъде използвано отново. В един flash steam plant, водата на високо налягане и температура се изпарява и завива директно върху турбината, причинявайки тя да се върти и да произвежда електричество. След като премине през турбината, изпарената вода се кондензира в отделно оборудване и се връща отново във воден цикъл. Geothermal power plants are a clean and sustainable source of energy, and they play a crucial role in reducing carbon emissions and ensuring energy stability, especially during challenging times like COVID-19. We are proud to be a leading plumber in Shumen, contributing to the provision of clean energy solutions in our community.

 12. Гадьо says:

  Cycle. In a binary-cycle plant, the hot water or steam is used to heat a second liquid with a lower boiling point, such as isobutane or pentane. This liquid then vaporizes and drives the turbine. In a flash cycle plant, the high-pressure and temperature water is directly flashed onto the turbine, causing it to spin and generate electricity. After passing through the turbine, the flashed water is condensed in separate equipment and returned back into the water cycle. Geothermal power plants are a clean and sustainable source of energy, and they play a crucial role in reducing carbon emissions and ensuring energy stability, especially during challenging times like COVID-19. We are proud to be a leading plumber in Shumen, contributing to the provision of clean energy solutions in our community.

 13. Алдин says:

  Steam is then pumped to the surface and used to power turbines, generating electricity. Geothermal energy is a renewable and sustainable source of power, and it plays a crucial role in reducing carbon emissions and ensuring energy stability, especially during challenging times like COVID-19. We are proud to be a leading plumber in Shumen, contributing to the provision of clean energy solutions in our community.

 14. Отацилия says:

  земята за производство на електричество. Това е важно икономическо и екологично решение, особено по време на COVID-19. Ние сме горди, че сме водещ водопроводчик в Шумен и играем важна роля за поддържане на чиста и устойчива енергия в нашата общност.

 15. Надка says:

  Es like COVID-19. We are proud to be the leading plumber in Shumen and contribute to maintaining clean and sustainable energy in our community.

 16. Латьо says:

  роля в поддържането на надеждна водоснабдяване и хигиена в нашето общество. Благодарение на нашия професионализъм и отговорност, осигуряваме необходимите условия за здравословна среда във време на пандемия. Сигурността и комфортът на нашите клиенти са най-важните ни приоритети, и сме горди, че сме избраните за водещи в сферата на водопроводните услуги в Шумен.

 17. Оханес says:

  и безопасен водопровод в тези трудни времена е неоценима. Браво на вас!

 18. Цветелиана says:

  There are a few possible reasons for why you don’t have a girlfriend. It could be due to a variety of factors such as:

  1. Lack of social skills: It’s possible that you may struggle with initiating or maintaining conversations with potential partners, making it difficult to form a romantic connection.
  2. Low self-confidence: If you have a lack of confidence in yourself or your abilities, it can make it harder to attract a partner. Confidence is often seen as an attractive trait, so working on building self-esteem and self-assurance could help.
  3. Limited opportunities to meet new people: If you don’t have many social or recreational activities that allow you to meet new people, it may be more challenging to find a potential partner.
  4. High standards or unrealistic expectations: If you have overly high expectations or only pursue individuals who fit a specific criteria, it can limit your dating pool and decrease your chances of finding a girlfriend.
  5. Poor appearance or hygiene: While physical appearance isn’t everything, it does play a role in attraction. If you neglect your appearance or personal hygiene, it could impact your chances of finding a girlfriend.
  6. Lack of effort: It’s possible that you haven’t put in enough effort into actively seeking a partner. Developing hobbies or interests that allow you to meet new people, joining social groups or online dating platforms, or seeking advice from friends and mentors are all ways to increase your chances of finding a girlfriend.
  7. Lack of compatibility: It’s also possible that you simply haven’t found the right person yet. Building a meaningful relationship takes time and finding someone who shares your values, interests, and goals can be a process.

  It’s important to note that everyone’s experiences and circumstances are unique, so it’s essential to reflect on your own situation and consider what factors may be influencing your current situation.

 19. Станчо says:

  а, които не отговарят на тези изисквания, може да бъде по-трудно да намерите подходяща приятелка. Може да е полезно да прегледате своите очаквания и да бъдете по-открити към различни типове хора. Не забравяйте, че намирането на подходяща връзка изисква време и упоритост. Не се отчайвайте и продължавайте да работите върху развитието на себе си и ситуациите, които ви позволяват да се запознавате с нови хора. Успех!

 20. Волен says:

  е: It’s possible that you have limited opportunities to meet new people, especially potential romantic partners. This could be due to your social circle or the current circumstances such as the COVID-19 pandemic, which may have limited social interactions and events. Consider expanding your social network and finding ways to meet new people, such as joining social groups or online dating platforms. Don’t give up and keep putting yourself out there, the right person will come along eventually. Good luck!

 21. Макрина says:

  и опит са привлекателни качества, които могат да помогнат във вашето търсене на приятелка.

  3. Limited opportunities: Depending on your circumstances and environment, it’s possible that you may have limited opportunities to meet new people, especially potential romantic partners.

  4. Personal preferences: It’s possible that you have specific preferences or criteria for a girlfriend that may make it more difficult to find a suitable match. Consider reassessing your expectations and being more open to different types of people.

  Remember, finding the right partner takes time and patience. Don’t get discouraged and continue working on yourself and situations that allow you to meet new people. Good luck!

Comments are closed.