Защо ние сме водещ водопроводчик в Шумен по време на COVID

Защо ние сме водещ водопроводчик в Шумен по време на COVID

Vikshumen.com е лидер в своя подход за работа в новия свят на COVID и е проактивен в своя подход към „Бизнес като необичаен“.

Ние сме членове както на Асоциацията на майсторите водопроводчици, така и на Асоциацията на майсторите строители. И двете асоциации ни предоставят редовни актуализации за COVID-19 за всякакви промени в указанията на индустрията, като най-новата е използването на маски за лице на работното място. Това ни позволява бързо да комбинираме насоките на водопроводната индустрия с протоколите и насоките на държавното правителство, за да останем в челните редици на очакванията и промените на общността, когато възникват в непрекъснато променящия се свят на COVID-19.

Продължаваме да предоставяме професионални водопроводни услуги през тези необичайни времена, като здравето, безопасността и благосъстоянието на нашите клиенти, хора и общност са наш приоритет номер едно. В този блог споделяме какво ни прави водещи водопроводчици в Шумен, безопасни за COVID.

Как общуваме с нашия екип?

За да бъдете най-добрите водопроводчици в Шумен по всяко време, а какво остава по време на пандемия, са необходими отворени линии за комуникация, предоставящи ясна и кратка информация на всички заинтересовани страни. Във vikshumen.com правим това редовно по няколко безопасни за COVID начина.

 • Срещите ни се провеждат по безопасен за COVID начин, независимо дали това е лично чрез прилагане на социално дистанциране или чрез видео съобщения
 • Нашите мениджъри са винаги на разположение за лични разговори.

Как работят нашите опитни водопроводчици?

Vikshumen.com промени начина, по който работи от началото на пандемията, за да минимизира риска.

 • Сега имаме само един член на административния екип в офиса по всяко време, а други работят дистанционно.
 • Нашите двама оперативни мениджъри поддържат социално дистанциране, като работят от два отделни офиса и дистанционно, когато могат.
 • Нашият експертен водопроводен екип ограничава необходимостта от посещение на нашия офис и фабрика, като започва и завършва от дома, когато е възможно, и ограничава броя на посещенията в нашата фабрика.
 • Оперативните и административните екипи също имат отделна входна врата към нашата фабрика и офис.
 • Всяка водопроводна работа, която извършваме и изисква няколко водопроводчици, ние предоставяме отделни превозни средства за всеки водопроводчик или чирак
 • Vikshumen.com има план за действие за безопасност срещу COVID-19 с контролен списък, който следваме, когато работим по домовете и обектите на всички наши клиенти.
мерки за безопасност от водещ водопроводчик в Шумен и околността
Защо ние сме водещ водопроводчик в Шумен по време на COVID 3

Какво ще забележите, когато пристигнем?

Нашият водопроводчик ще ви зададе поредица от въпроси, когато пристигнат във вашия дом или бизнес за тяхна собствена безопасност и знайте, че няма да има ръкостискане.

Видът на необходимите контролни мерки ще зависи от нивото на риск, както и от наличието и пригодността на контролите. Използването на ЛПС (лични предпазни средства) се изисква при определени обстоятелства и типът ЛПС ще бъде както следва, в зависимост от всяка отделна ситуация.

 • Поддържайте физическа дистанция от поне 1,5 метра.
 • Ръкавици
 • Маска за лице
 • Предпазни очила

Също така увеличихме нашите хигиенни практики чрез:

 • Редовно почистване на ръцете със сапун и вода – минимум 20 секунди – или дезинфектант за ръце на алкохолна основа и избягвайте да докосвате лицето си.
 • Винаги измивайте ръцете със сапун и вода преди хранене и след посещение на тоалетната и избягвайте близък контакт с други хора.
 • Покриване на носа и устата при кашляне и кихане и незабавно изхвърляне на използваните кърпички
 • Ако кърпичка не е под ръка, кашляйте или кихайте в горния им ръкав или лакътя

Съобщението от Vikshumen.com е ясно, ние сме тук, за да помогнем и спазваме стриктно всички правителствени указания и вземаме всички необходими предпазни мерки, за да запазим вас, вашето семейство и нашия екип в безопасност.

Как работят нашите водопроводчици, докато работят във вашия дом?

Всички ние практикуваме липса на споделяне на инструменти, редовно почистване на инструменти и редовно миене на ръце. Ако нашите клиенти можеха да им помогнат да осигурят пералня, в която нашите водопроводчици да си измият ръцете, те наистина биха го оценили. Освен това не забравяйте, че водопроводчикът във вашия дом също е подложен на огромно напрежение през тези безпрецедентни времена и прави всичко възможно да не излага себе си или нашите клиенти на риск.

Какво искаме от вас?

 • Ако резервирате водопроводчик да работи в дома ви, уверете се, че следвате и указанията за социално дистанциране на Министерството на здравеопазването, като поддържате социална дистанция от 1,5 метра през цялото време.
 • Ако сте в самоизолация поради скорошно пътуване в чужбина или близък контакт с потвърден случай на коронавирус, не виждайте посетители, включително търговци. Прочетете насоките за самоизолация на Министерството на здравеопазването за повече информация.
 • Ако сте в самоизолация и има спешен проблем с дома ви, който изисква търговец, обадете се на Националната линия за помощ при коронавирус за съвет как да процедирате.

Благодарим ви за разбирането и постоянната подкрепа

Моля, знайте, че имаме предвид вашите най-добри интереси в тези несигурни времена и се стремим да продължим да предоставяме невероятната услуга, с която Vikshumen.com е известна.

Ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че всички наши клиенти и персонал са здрави и в безопасност.

Свържете се с нас

Резервирайте онлайн за всякакви водопроводни нужди чрез формуляра ни за контакт, който ще намерите на всяка страница, тук в сайта ни. Обслужваме с гордост района на Шумен и всички близко населени области вече повече от 10 години, така че се свържете с нас, ако искате да си сътрудничите с опитни и коректни водопроводчици.

4.6/5 - (39 votes)
6 replies
 1. Кристина-Виктория says:

  Защото предлагаме бързо, надеждно и сигурно обслужване на нашите клиенти, изпълняваме всички необходими предпазни мерки и имаме голям опит в отрасъта.

 2. Пъро says:

  Нашият екип от професионални водопроводчици е винаги на разположение за нашите клиенти, гарантирайки им качествено обслужване и бързо решаване на проблемите им. В настоящата ситуация на COVID сме изцяло предпазливи и спазваме всички необходими мерки за безопасност.

 3. Боньо says:

  да се справим с много предизвикателства, но с нашия екип и ангажираност, сме сигурни, че ще запазим мястото си като водещ водопроводчик в Шумен по време на COVID-19!

 4. Отацилия says:

  земята за производство на електричество. Това е важно икономическо и екологично решение, особено по време на COVID-19. Ние сме горди, че сме водещ водопроводчик в Шумен и играем важна роля за поддържане на чиста и устойчива енергия в нашата общност.

 5. Латьо says:

  роля в поддържането на надеждна водоснабдяване и хигиена в нашето общество. Благодарение на нашия професионализъм и отговорност, осигуряваме необходимите условия за здравословна среда във време на пандемия. Сигурността и комфортът на нашите клиенти са най-важните ни приоритети, и сме горди, че сме избраните за водещи в сферата на водопроводните услуги в Шумен.

 6. Оханес says:

  и безопасен водопровод в тези трудни времена е неоценима. Браво на вас!

Comments are closed.